Zorgeloos reclame totaalpakket

De andré media group biedt aan alle klanten een fantastisch zorgeloos totaalpakket: Van het advies over de vormgeving van de media tot aan de onderhoudsservice: wij bieden een one-stop-shop. Ideaal: want overzichtelijke reclame totaalservice maakt het inkopen van supermarktreclame eenvoudig en transparant en zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent.

Onze andré media totaalservice in het kort:

Advies over de te kiezen locatie

De eerste stap op weg naar succesvolle supermarktreclame is de keuze voor de juiste reclame locatie. Onze plaatselijke adviseurs geven u advies met betrekking tot de locatiekeuze en zorgen ervoor dat uw reclameboodschap in de juiste supermarkten wordt geplaatst.

Orderafhandeling

De contractuele betrekkingen van de andré media group met de lokaties geeft onze adverteerders toegang tot de supermarkt als reclamelocatie. Wij regelen voor u het inkopen van de reclamedragers.

Grafisch ontwerp

Een belangrijke factor is de vormgeving van de posters.  Wij zijn specialisten in het op een opvallende manier omzetten van de reclameboodschap in supermarktreclame die geheel is toegespitst op de werking van de media. Ook voor uw entree in de supermarkt hebben wij de creative oplossing. Laat u verrassen.

Productie

Na toestemming van de klant worden de posters in hoogwaardige kwaliteit gedrukt en vervolgens gelamineerd om ze weerbestendig te maken. Op deze manier zijn CartBoards en CheckoutPosters uitstekend geschikt voor langdurig gebruik op de reclamelocatie.

Distributie

Het aanbrengen van de CartBoards op de winkelwagen in een hoogwaardig frame en het opstellen van de CheckoutPosters aan de kassa's in de supermarkten.

Onderhoud

Voor een perfecte uitstraling worden alle andré media producten periodiek door ons service- en onderhoudsteam gecontroleerd (en zo nodig vernieuwd of aangevuld).

Ondersteuning van de klant

Onze klanten zijn vaak al heel lang onze partner, en leggen wij daarom ook de nadruk op ondersteuning van de klant. Uw persoonlijke contactpersoon zorgt voor uw belangen gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst - ongeacht of het gaat om vormgeving, om de overstap naar een andere supermarkt of andere zaken. 

Supermarktreclame is flexibel en altijd actueel

Ondersteuning van de klant

Mogelijkheid tot wisselen van ontwerp

Klanten van andré media kunnen hun reclame gedurende de gehele looptijd up-to-date houden: eenmaal per jaar kunt u aanspraak maken op een kosteloze ontwerpwijziging. (volgende veranderingen van ontwerp zijn ook mogelijk, tegen een speciaal laag tarief!).

Ondersteuning van de klant

Mogelijkheid tot wisselen van supermarkt

Indien gewenst kunnen klanten van andré media ook eenmaal per jaar kosteloos een wisseling van locatie doorvoeren. Onder voorbehoud van beschikbaarheid adverteert u dan in een andere toplocatie van uw keuze.