Succesfaktoren zorgen voor uw verkoopsucces

Ons verkoopteam is het kloppende hart van de andré media group. Daarom bieden wij onze medewerkers optimale ondersteuning en permanente trainings- en opleidingsmogelijkheden. Ook al zijn onze mediaproducten vrijwel concurrentieloos en zeer succesvol, dan nog werken wij continu aan vernieuwingen en innovatieve manieren om het segment van de supermarktreclame nóg aantrekkelijker vorm te geven. De verkoop van onze media heeft nog heel veel groeipotentieel zodat we ook nieuwe medewerkers in het verkoopteam goede perspectieven en lucratieve inkomensmogelijkheden kunnen garanderen. Geef vorm aan je toekomst bij de andré media group. Wij zorgen voor de basis van je persoonlijke carrière en de perfecte start in je nieuwe baan.

Hoe wij werken

SAMEN

Wj werken in ambitieuze teams. Voor jou betekent dat er veel waarde wordt gehecht aan je eigen, vast plek binnen het team, veel diversiteit, onderscheidende levenservaring, plezier en wederzijdse ondersteuning. We zitten teamoverstijgend allemaal op dezelfde lijn, om ons gezamenlijke doel te bereiken.

SUCCESVOL

Wij geloven dat ieder individu het verschil maakt. Daarom motiveren wij alle medewerkers om bij te dragen aan ons succesverhaal. Bij ons kan eenieder zijn individuele en unieke bijdrage leveren en zijn eigen verhaal schrijven.
 

MEDE VORMGEVEN

Als dynamisch groeiende onderneming zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, betrokken en creatieve medewerkers. Onze medewerkers en medewerksters zitten samen in zeer gemotiveerdere teams om te voldoen aan de wensen van onze klanten.

Wij bieden u niet minder dan:

Advies en coaching in het zelfstandig opereren

Vrijwel concurrentieloze media in veel bezochte locaties.

Aantrekkelijk provisiemodel en hoge inkomensmogelijkheden

Carrière perspectieven en eigen invloed op je successen

Ondersteuning door een professioneel backoffice

Teamgeest en een open communicatie

Verkoopondersteuning, training en coaching

Verkoopondersteuning

Bij ons werken verkoopmedewerkers samen in kleine, homogene teams, telkens geleid door een teamleider of leidinggevende. Zo krijgen zowel nieuwe als ervaren medewerkers voortdurend ondersteuning, motivatie en feedback.

Verkoopcursussen

In het kader van de opleiding van onze verkoopmederwerkers organiseert de andré media groep regelmatig verkoopcursussen met interne of externe verkooptrainers.
 

Verkooptraining

Wij trainen onze verkoopmedewerkers op het gebied van klantgerichtheid en informeren hen doorlopend over nieuwe ontwikkelingen in de onderneming, over innovaties ten aanzien van de producten of andere relevante zaken.
 

Teamgeest en plezier zijn inbegrepen

Bedrijfsevenementen

Wij organiseren voor het totale personeelsbestand of ook voor afzonderlijke groepen werknemers regelmatig bedrijfsevenementen zoals bijvoorbeeld de traditionele zomerbarbeque, de kerstviering, culinaire evenementen of andere festiviteiten.

Incentives en bonussysteem

Onze medewerkers komen in aanmerking van een riant incentives en bonussysteem, dat het verkoopsucces van iedere verkoper nog eens extra beloont. Erg populair is ook ons reisprogramma met bestemmingen als Kaapstad, Dubai of andere exclusieve bestemmingen.

Teamgeest en dagelijkse praktijk op kantoor

In de afzonderlijke bedrijven van de andré media groep heerst een goed werkklimaat - en dat werkt door in het succes van de onderneming én in het succes van de medewerkers.

Huidige vacatures

Wij groeien - en dat is jouw kans om voor een succesvolle onderneming vrijwel concurrentieloze producten te verkopen.