Succesfaktoren zorgen voor uw verkoopsucces

Ons verkoopteam is het kloppende hart van de andré media group. Daarom bieden wij onze medewerkers optimale ondersteuning en permanente trainings- en opleidingsmogelijkheden. Ook al zijn onze mediaproducten vrijwel concurrentieloos en zeer succesvol, dan nog werken wij continu aan vernieuwingen en innovatieve manieren om het segment van de supermarktreclame nóg aantrekkelijker vorm te geven. De verkoop van onze media heeft nog heel veel groeipotentieel zodat we ook nieuwe medewerkers in het verkoopteam goede perspectieven en lucratieve inkomensmogelijkheden kunnen garanderen. Geef vorm aan je toekomst bij de andré media group. Wij zorgen voor de basis van je persoonlijke carrière en de perfecte start in je nieuwe baan.

Hoe wij werken

SAMEN

Wj werken in ambitieuze teams. Voor jou betekent dat er veel waarde wordt gehecht aan je eigen, vast plek binnen het team, veel diversiteit, onderscheidende levenservaring, plezier en wederzijdse ondersteuning. We zitten teamoverstijgend allemaal op dezelfde lijn, om ons gezamenlijke doel te bereiken.

SUCCESVOL

Wij geloven dat ieder individu het verschil maakt. Daarom motiveren wij alle medewerkers om bij te dragen aan ons succesverhaal. Bij ons kan eenieder zijn individuele en unieke bijdrage leveren en zijn eigen verhaal schrijven.
 

MEDE VORMGEVEN

Als dynamisch groeiende onderneming zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, betrokken en creatieve medewerkers. Onze medewerkers en medewerksters zitten samen in zeer gemotiveerdere teams om te voldoen aan de wensen van onze klanten.

Scroll