Welkom in ons team!

We maken sinds meer dan 35 jaar supermarktreclame en dat met veel bevlogenheid en plezier door het mede vormgeven van dit succesvolle ondernemingsverhaal. In de bedrijven van de andré media group bieden we aan zowel jonge als ervaren mensen mooie carrièrekansen en gevarieerde mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Je kunt uitzien naar een interessante baan in een ervaren, innovatieve media onderneming. Of je nou gaat werken in de verkoop, op de administratie, bij grafisch ontwerp of op de service afdeling, bij ons heb je aantrekkelijke loopbaanperspectieven en bovendien een sterke teamgeest en een positieve werkomgeving. Solliciteer nu en word ook onderdeel van de andré media group.

Verkoop

Je wilt carrière maken, zelfstandig opereren, je eigen succes bepalen? Dan ben je de juiste sollicitant voor ons verkoopteam! We zoeken verkoopprofessionals en moedigen jonge verkooptalenten die ons enthousiasme voor supermarktreclame delen, aan om te solliciteren.
 

Jobs

Werknemers aan het begin van hun loopbaan en werknemers met ervaring vinden bij ons een aantrekkelijke werkomgeving op verschillende gebieden: Administratie, Vormgeving en Service. Wij kijken uit naar gemotiveerde kandidaten m/v, die een aanwinst zijn voor ons team en bijdragen aan het succes van de onderneming.

Training

Passie voor mediaontwerp of zin in een gevarieerde dagelijkse praktijk op kantoor? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij bieden onze stagiairs een gedegen, praktijkgeorienteerde training in het desbetreffende beroep en verheugen ons op betrokken kandidaten.
 

Zit het verkopen u in de genen? Heeft u verkooptalent? Heeft u interesse in een baan in de verkoop? Gefeliciteerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De verkoop is een zeer aantrekkelijk, lucratief beroepsterrein. De andré media groep biedt verkoop professionals en jonge verkooptalenten de kans om zakelijke klanten enthousiast te maken voor onze concurrentieloze media. We hebben ervaring in de optimale ondersteuning van ons verkoopteam. De carrière van onze ervaren medewerkers en het succes van onze nieuwkomers bewijst de kwaliteit van ons media aanbod.

Om deze redenen kies je voor andré media: De succesfactoren van ons verkoopmodel

Onze sterke punten zijn de supermarkt als reclamelocatie en de vrijwel concurrentieloze media die we in heel Nederland en de gehele Benelux aanbieden. Een baan als verkoopagent bij de andré media groep betekent aantrekkelijke carrière- en salarismogelijkheden. Je bepaalt zelf je succes en wij ondersteunen je daarbij: een professionele inwerking en permanente coaching gaan gepaard met een zelfstandige baan, een professionele Backoffice zorgt klantgericht voor de verdere afwikkeling van de ingekochte media en bovendien werken we permanent aan de kwaliteit en verdere ontwikkeling van supermarktreclame. Schrijf nu samen met ons je persoonlijke succesverhaal.

Passen jouw sterke punten bij de verkoop? Dan hoor je bij ons andré media team.

Een baan in de verkoop krijg je niet alleen door de juiste opleiding maar juist ook door succesdenken, door persoonlijke succesfactoren en door discipline. Je moet in hoge mate van communiceren houden, graag met klanten in contact treden, enthousiasme overbrengen en bij zowel nieuwe als bestaande klanten communicatief vaardig optreden. Plezier hebben in de verkoopgesprekken en in het opbouwen van klantrelaties zijn de belangrijkste voorwaarden om carrière te maken in het verkoopteam van andré media. Bij ons kun je je verkoopkwaliteiten perfect gebruiken om jezelf als vakbekwame accountmanager neer te zetten.

Huidige vacatures

Wij groeien en dat is jouw kans om voor een succesvolle onderneming vrijwel concurrentieloze producten te verkopen.