Welkom in ons team!

We maken sinds meer dan 35 jaar supermarktreclame en dat met veel bevlogenheid en plezier door het mede vormgeven van dit succesvolle ondernemingsverhaal. In de bedrijven van de andré media group bieden we aan zowel jonge als ervaren mensen mooie carrièrekansen en gevarieerde mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. Je kunt uitzien naar een interessante baan in een ervaren, innovatieve media onderneming. Of je nou gaat werken in de verkoop, op de administratie, bij grafisch ontwerp of op de service afdeling, bij ons heb je aantrekkelijke loopbaanperspectieven en bovendien een sterke teamgeest en een positieve werkomgeving. Solliciteer nu en word ook onderdeel van de andré media group.

Verkoop

Je wilt carrière maken, zelfstandig opereren, je eigen succes bepalen? Dan ben je de juiste sollicitant voor ons verkoopteam! We zoeken verkoopprofessionals en moedigen jonge verkooptalenten die ons enthousiasme voor supermarktreclame delen, aan om te solliciteren.
 

Jobs

Werknemers aan het begin van hun loopbaan en werknemers met ervaring vinden bij ons een aantrekkelijke werkomgeving op verschillende gebieden: Administratie, Vormgeving en Service. Wij kijken uit naar gemotiveerde kandidaten m/v, die een aanwinst zijn voor ons team en bijdragen aan het succes van de onderneming.

Training

Passie voor mediaontwerp of zin in een gevarieerde dagelijkse praktijk op kantoor? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij bieden onze stagiairs een gedegen, praktijkgeorienteerde training in het desbetreffende beroep en verheugen ons op betrokken kandidaten.
 

Scroll