Zelfstandige accountmanager voor een uniek mediaconcept – Landelijk

Organisatie

Dit bedrijf heeft een monopoly positie op het gebied van een uniek media concept. Zij zijn de enige in de Benelux die werken met dit reclame medium. Door de  succesvolle verkoop van dit concept groeit dit dynamische bedrijf hard en is op zoek naar zelfstandige accountmanagers.

Het bedrijf zorgt ervoor dat je  door middel van trainingen, coaching en begeleiding helemaal op de hoogte bent en blijft. Er heerst een echte ´sales cultuur´: de drive om te scoren is belangrijk voor het succes van het bedrijf en wordt dan ook rijkelijk beloond. Naast een prachtig verdienmodel biedt het bedrijf aantrekkelijke incentives: onlangs zijn ze nog een lang weekend met elkaar naar Ibiza geweest!

Het bedrijf verwacht van jou een actieve houding en stelt het op prijs als je meedenkt met de organisatie. Je gaat zelfstandig op zoek naar interessante leads, maakt telefonisch je eigen afspraken en bent een ster in het closen aan tafel.

Op maandag ben je op kantoor in Den Haag om de salesmeeting bij te wonen, inspiratie op te doen, overleg te hebben met de teamleider en natuurlijk te leren van je collega’s. Er wordt gezamenlijk geluncht en op z’n tijd een gezellige borrel gedronken met elkaar aan het einde van de dag.

Functie eisen

– Commercieel inzicht
– Zelfstandig en georganiseerd kunnen werken
– Deals kunnen closen aan tafel
– Energiek, zelfstandig, grote drive, uitstekende sociale vaardigheden, goed kunnen ‘levellen’ op ieder niveau, overtuigingskracht en zelfverzekerdheid, ‘money-driven’.

Aanbod

– Motiverende werkomgeving
– Uniek concept met onbegrensde mogelijkheden
– Uitstekende bonus- en commissieregeling
– Leuke incentives (Ibiza, cash, gadgets etc.)