Wij zoeken versterking in ons salesteam!

Heb jij sales talent? Werk je graag zelfstandig? Vier je je behaalde successen? Drie keer “ja? Lees dan snel verder!

Wij zijn wij?
Wij zijn andré media: DE specialist in instore media in Nederland en België. Wij bieden met name lokale en regionale bedrijven een unieke en exclusieve manier om te adverteren op de meest bezochte plekken van het land; supermarkten. Sinds de oprichting in 2010 zijn we gegroeid naar 40 werknemers en inmiddels staat de teller op 5000 adverteerders verspreid over 1300 locaties door heel Nederland en België en we zijn nog lang niet klaar!

Wat zoeken we?
Vanwege onze groei zijn we op zoek naar uitbreiding van ons salesteam. Het is voor ons van belang dat je zelfstandig kunt werken. Je maakt je eigen afspraken bij een prospect en je kunt de deal daar aan tafel closen. Door goed relatiebeheer blijft de klant tevreden en zal de deal je jarenlang opleveren.

Functie-eisen:
• Je kunt goed zelfstandig werken
• Je hebt commercieel inzicht
• Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van relaties
• Je wordt gedreven door succes
• In het bezit van je rijbewijs

Wat bieden we?
Om te zorgen dat je zo snel mogelijk je eerste succes kan vieren bieden we je verschillende specifieke trainingen aan. Verder is er uitstekende ondersteuning vanuit ons supportteam op het vlak van administratie en grafisch design. Zodoende kun jij je focus houden op je eigen doelen. Wij werken met een uitstekend verdienmodel en stevige incentives. Zo zijn we net terug uit Ibiza en zijn we vorig jaar in Dubai geweest.

Interesse?
Heb je interesse in bovenstaande functie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ruby de Ridder via de contactpagina via info@andre-media.nl of bel 070-7400007.