Over ons

andré media is de specialist in instore media. Wij bieden met name lokale en regionale bedrijven de mogelijkheid om op een unieke en exclusieve manier de naamsbekendheid bij hun doelgroep consumenten te vergroten en daardoor extra omzet te genereren. Wij richten ons daarbij op toplocaties die door veel consumenten met grote regelmaat bezocht worden, zoals supermarkten, bouwmarkten en tuincentra. Wij zijn voor onze klanten en locaties een innovatieve en betrouwbare partner.

Wij bieden onze medewerkers een gestructureerde, inspirerende, veilige en positieve werkomgeving om in te kunnen presteren, waarbij ondernemerschap en zelf verantwoordelijkheid nemen centraal staan. Onze ambitie is om via effectieve instore communicatie lokale onder- nemers en consumenten tot wederzijds profijt langjarig met elkaar te verbinden. Wij zijn een financieel gezond bedrijf en streven met onze partners naar groei in onze markten.

In 2010 maakten we een voorzichtige start met het andré media concept in Nederland. Er bleek een enorme belangstelling voor het concept en al snel maakte andré media Nederland en daarna ook België een stevige groei door. Na 6 jaar mogen wij trots zijn op ons netwerk van meer dan 1200 locaties, en zo’n 5000 klanten onder contract. Wij werken samen met onder andere Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop, Agrimarkt, Lidl, Carrefour, Delhaize, Spar en nog vele andere supermarkten.